VLA logo
  KONTAKT & PRESSE / PARTNERE / ASSOCIEREDE PARTNERE / MEDARBEJDERE / JOBS

 


JOBS

 


VI SØGER PROJEKTERENDE ARKITEKT ELLER KONSTRUKTØR MED REVIT-ERFARING

07.05.2017

Vi går en travl periode i møde og søger derfor en arkitekt eller konstruktør med høj faglighed, der kan supplere vores team af dygtige medarbejdere.

Du vil komme til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig skala, karakter og kompleksitet i samarbejde med engagerede kolleger på en fleksibel arbejdsplads og i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

 nyhedspil læs mere og se, hvordan du søger her
VI SØGER ERFAREN PROJEKTLEDER/SAGSARKITEKT

07.05.2017

Vi søger en kompetent projektleder/sagsarkitekt, der kan stå for sikker planlægning og gennemførelse af vores projekter. Projekterne, som du får ansvaret for, afhænger af tegnestuens opgaver koblet med dine kompetencer og erfaring.

Som projektleder/sagsarkitekt vil du få en unik mulighed for at få ansvaret for et af Vilhelm Lauritzen Arkitekters mange og spændende projekter, der typisk har et anlægsbudget på 100 mio. plus. Dit naturlige drive og ejerskab som projektleder gør, at du målrettet vil arbejde for, at det projekt du arbejder på bliver en succes.

 nyhedspil læs mere og se, hvordan du søger her
LEDIGE STILLINGER HOS VILHELM LAURITZEN ARKITEKTER
Vi er løbende interesserede i at høre fra dygtige skitserende arkitekter, projekterende arkitekter samt bygningskonstruktører

nyhedspil læs mere