VLA logo
NYHEDSARKIV

 

 

 

 

Helen Kobæk, direktør PenSam, tager det første spadestik.

FØRSTE SPADESTIK TIL BOLIGER MARMORMOLEN

 

 

2013.09.05

 

Første spadestik er nu taget til det første boligbyggeri på Marmormolen i Nordhavnen, og det 33.000 m2 store projekt er dermed sat i gang.

By & Havns administrerende direktør, Jens Kramer Mikkelsen, sagde i denne anledning: ’ I dag går vi i gang med at bygge de første boliger i Nordhavnen nogensinde. Og det passer meget godt, at det er netop her, vi begynder boligbyggeriet i Nordhavnen. For det var her på Marmormolen, at vi begyndte hele den enorme udvikling af Nordhavnen, som omdanner den gamle industrihavn til moderne bykvarterer. Nu begynder det for alvor’.


De nye boliger opføres af By & Havn sammen med pensionsselskabet PenSam og bliver udbudt som lejeboliger. Projektet omfatter 14.000 m² og 19.000 m² parkeringskælder. De 128 boliger fordeler sig på lejligheder med en variation fra de mindste boliger på 80 kvadratmeter til de største på 140 kvadratmeter.


Boligerne er resultatet af en boligkonkurrence vundet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med NCC Construction, og de forventes at stå færdige i august 2015.
Helen Kobæk, direktør PenSam, tager på fotoet det første spadestik.

 

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt