VLA logo
NYHEDSARKIV

 

 

 

 

REJSEGILDE PÅ LYNGBY IDRÆTSPARK

 

 

2014.09.05

 

Den kommende multihal i forbindelse med Lyngby Idrætsby nåede sin fulde højde d. 4. september 2014, og traditionen tro blev der afholdt rejsegilde med både krans og taler.


Dagens talere bestod af borgmester for Lyngby Kommune Sofia Osmani, projekteringschef fra CG Jensen Hans Jørn Kühn, og Torsten Stephensen, partner fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter.


Den nye fleksible og multianvendelige multihal bliver en del af den kommende Lyngby Idrætsby, et sammenhængende og attraktivt idrætsområde, der vil kunne benyttes af forskellige grupper af organiserede og selvorganiserede brugere.


De i alt 5.000 m2 for breddeidrætten placeres i forbindelse med den eksisterende svømmehal og fordeler sig bl.a. på multihal, styrketræning, skydebaner, foreningslokaler, omklædnings- og publikumsfaciliteter.


Vilhelm Lauritzen Arkitekter vandt konkurrencen om den nye Lyngby Idrætsby i 2013, med forventet ibrugtagning forår 2015. Den nye idrætsby udføres som totalentreprise med Orbicon som rådgivende ingeniører og med CG Jensen som udførende entreprenør med underrådgivere.

Læs mere om projektet her

 

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt