VLA logo
NYHEDSARKIV

 

MASTERPLANEN OM HOLBÆK ARENA ER AFGJORT

 

 

2013.07.10

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har i samarbejde med COBE, Active City Transformation og Rambøll vundet konkurrencen om udviklingsplanen for Holbæk Arena.

Masterplanen danner grobund for et helt nyt aktivitetsområde og bydel i den sydvestlige del af Holbæk. Bydelen kommer bl.a. til at rumme en multiarena, Holbæks nye stadion og ”loopet”.


Konkurrencen blev udskrevet af Holbæk Kommune med ønsket om at skabe en robust og facetteret udviklingsplan for de 42 hektar, kommunen udlægger til en aktiv idræts- og sundhedsbydel, og det har været konkurrenceteamets intention at skabe en ramme for både elitesportsudøveren og hverdagsmesteren.


Etableringen af de mange forskellige haller og aktivitetsanlæg kommer i hovedtræk til at indbefatte: Fodbold- og atletikstadion, en central bygning, multihal, sundhedscenter, tennis- og tempohal, svømmehal, cykelhaller, skøjtehal, spring- og motorikhal, atletikfaciliteter, løbe- og cykelruter, lege- og danseområder, boldbaner, BMX baner og forskellige rekreative områder.

Alt dette sammenbindes af ”loopet”, som er en gruppering af sammenbundne bevægelsesstier, der omkranser hvert enkelt aktivitetsområde.


Læs mere om projektet her

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt