VLA logo
NYHEDSARKIV

 

 

 

 

REJSEGILDE PÅ
CARL JAKOBSENS VEJ

 

 

2014.10.08

 

Selvom vejret var gråt, var der god stemning, pølser og fadøl til de mange fremmødte. Rejsegildet på Carl Jacobsens Vej var passende trukket i tørvejr i et af de mange gode erhvervslokaler, der dominerer byggeriet i gadeplan.

De sammensatte bygninger spænder i sin højde mellem to til syv etager, hvilket er med til at åbne det indre gårdrum op for lyset og gode udsigtslinier ud i kvarteret.


Allerede nu fornemmer man de klart markante bygningsvolumener, der i 2015 kommer til at danne ramme om 76 lejligheder og 1000 m2 butikslejemål.

Flere af facaderne står nu færdige og harmonerer med områdets øvrige bebyggelser. Den mørkbrændte teglsten fortæller videre på den nære konteksts historie. En industrihistorie, der med sine robuste og velproportionere bygningskroppe danner klangbund for Vilhelm Lauritzen Arkitekters boliger på Carl Jacobsens Vej.

De gennemlyste lejligheder spænder mellem 2, 3, 4 og 5 værelser og vil på den måde være med til at give et differentieret beboersammensætning.


De kommende beboere og forretningsdrivende kommer til at bo og arbejde i et urbant område i rivende udvikling – alt sammen tæt på Ny Ellebjerg Station.

Læs mere om projektet her

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt