VLA logo
NYHEDSARKIV

VLA VINDER RAMMEAFTALE FOR LTE HOS KØBENHAVNS LUFTHAVNE

 

 

2015.05.19

 

Københavns Lufthavnes vision er at udvikle lufthavnen, så den i fremtiden kan betjene 40 mio. passagerer årligt. Det medfører, at lufthavnens eksisterende bygninger og anlæg skal udvikles og suppleres for at kunne opfylde visionen.

Planlægningen er i gang, og en række konkrete bygge- og anlægsprojekter, der skal gennemføres på Landside, er samlet i programmet ”Landside Terminal Expansion (LTE)”, som Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med COWI har vundet rammeaftalen for bygherrerådgivning for.


Som bygherrerådgiver skal Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cowi bistå Københavns Lufthavnes programchef og projektledere med at håndtere udviklingen og gennemførelsen af bygge- og anlægsprojekterne.


Vilhelm Lauritzen Arkitekter og COWI´s ydelser omfatter udarbejdelse af tegningsmateriale mv. på dispositionsforslagsniveau til brug for beslutningsoplæg og præsentationer, samt diverse lufthavnsspecifik rådgivning om passagérflow, wayfinding, kommercielle aktiviteter, faciliteter m.m.


Vilhelm Lauritzen Arkitekter har med den kontinuerlige tilknytning og store opgaveerfaring for Københavns Lufthavne meget stor interesse i at være med til at forme rammerne for udbygningen af området LTE omkring Terminal 2 og Terminal 3, der begge har Vilhelm Lauritzen Arkitekter som arkitekt.


Den første store opgave under LTE programmet er i fuld gang. Opgaven omfatter bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Security kapaciteten i lufthavnens centrale sikkerhedskontrol.

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt