VLA logo
NYHEDSARKIV

REJSEGILDE PÅ ALLERØD MUSIKSKOLE

 

 

2015.01.29

 

Til rejsegildet på Allerød Musikskole kunne man som gæst begynde at få et indtryk af det snart færdige byggeri. Skolens eksisterende og nye bygninger er ved at blive samlet til et hele.

De ældre, eksisterende skolebygninger er nu sammenbundet med de nye. Skolens bygninger ligger som en perlekæde af forskellige bygningskroppe. Disse sammenbindes til et hele gennem facadernes ydre beklædning. Det gennemgående materiale, der anvendes, er skifer. Sammen med de eksisterende teglstensbygninger patinerer det samlede anlæg smukt.


Udvidelsen af Allerød Musikskole bunder i ønsket om at skabe optimale rammer for musik og performance. Noget, der gennem en årrække har været et særkende for Allerød Kommune.


Sigtet er, at den nye skole, mange år ud i fremtiden, kan bidrage med langtidsholdbare og fleksible undervisningsfaciliteter. Dette med differentierede rumligheder inde såvel som ude. Læringsmiljøer, der peger langt ind i fremtiden.


Til rejsegildet var der bl.a. besøg af borgmester Jørgen Johansen og planchef Poul Rasmussen fra Allerød Kommune sammen med musikskolens ledelse og bestyrelse.

Læs mere om projektet her

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt