VLA logo
NYHEDSARKIV

 

 

 

VILHELM LAURITZEN ARKITEKTER NOMINERET TIL MIPIM AWARD

 

 

2016.01.29

 

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er igen i år med i opløbet om en af verdens mest prestigefulde ejendomspriser, MIPIM Awards, som bliver uddelt den 17. marts 2016 i forbindelse med den internationale ejendomsmesse i Cannes.


Gladsaxe Company House er nomineret i kategorien "Best Innovative Green Building”, hvor miljøvenlige og ressourceeffektive bygninger, der lever op til de højeste bæredygtighedskriterier, bedømmes.


Bygningen er Danmarks første DGNB PLATIN certificerede kontorejendom, den højeste status i certificeringsordningen DGNB, som er en af verdens førende standarder, når det gælder bygningers bæredygtighed.


Vilhelm Lauritzen Arkitekter har i designet af Gladsaxe Company House haft et tidligt og yderst skarpt fokus på at sikre den rigtige og optimale balance mellem bygningens økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter. Dette fokus har nu båret frugt i form af den flotte nominering: ’Hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter har vores primære fokus altid været at skabe fysiske rammer, der forbedrer menneskers liv. Med DGNB PLATIN certificeringen har vi nu et konkret bevis for, at vi har opnået netop dette; at skabe sunde og gode rammer for de mennesker, der i det daglige bruger de bygninger, vi designer - det er vi meget stolte af, ’ siger Thomas West Jensen, partner hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter.


Sidste år vandt Vilhelm Lauritzen Arkitekter 2 MIPIM priser, i kategorien Best Residential Development blev Krøyers Plads præmieret, mens Nyt Hospital Nordsjælland vandt prisen som Best Futura Mega Project.


Vilhelm Lauritzen Arkitekter er naturligvis også i år repræsenteret på Ejendomsmessen i Cannes, der i år finder sted i dagene den 15. til den 18. marts.

Fakta

  • Bygherre: PensionDanmark
  • Udvikler: NCC Property Development A/S
  • Arkitekter: Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med EFFEKT
  • Entreprenør: NCC Construction Danmark A/S
  • M2: 15.400 i 9 etager
  • År: 2013 – 2015
  • Certificering: DGNB PLATIN

 

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt