VLA logo
NYHEDSARKIV

SE EUROPASKOLEN I VIRTUAL REALITY

 

2017-02-06

Du kan nu via BAM’s VR-app kan du gå på opdagelse i Carlsberg Byens kommende skole, Europaskolen.


Bevæg dig rundt mellem bænke og borde i kantinen, og kom herfra direkte videre til sportshallen, hvor basketballspillere byder dig velkommen, og gymnastikredskaber står klar til brug. Der er også mulighed for at slå et smut op på bygningens skolegård på taget, eller se fysiklæreren instruere i skolens science lab.


International skole med stærk profil
Europaskolen får en nutidig udformning samtidig med, at den arkitektonisk refererer til sine historiske omgivelser. Det bliver en internationalt akkrediteret, offentlig skole i København bestående af skole, fritidstilbud, idrætshal og udearealer.

 

Skolen vil være en afdeling af det internationalt kendte Sankt Annæ Gymnasium. Hermed skabes en international skole med en stærk profil inden for både sprog, naturvidenskab og musik, og der kan skabes gode rammer for venskaber og netværk på tværs af lokale og internationale familier.

 

Skolen er designet med en stor rumlig variation, der foregår i et tæt samspil mellem ude og inde. Mod Franciska Clausens plads åbner bygningen sig mod byen i et legende læringslandskab i flere niveauer. Som en af flere bærende institutioner i bydelen, bidrager Europaskolen til at skabe synligt gadeliv, til leg, læring og fællesskab for børn, unge og deres forældre.

 

Europaskolen bliver et sted, hvor elever, lærere, forældre og naboer har lyst til at tilbringe mange timer både i og uden for normal undervisningstid.


Leg og læring
På Europaskolen findes der mange muligheder for samspil mellem leg og læring. Udearealernes flader er nemlig udviklet, så de er flerfunktionelle og kan bruges i forbindelse med undervisning.

 

De geometriske primærformer indbyder til at gå på opdagelse i geometriens verden og kan bruges til øvelser, hvor eleverne eksempelvis tæller cirkler og kvadrater, måler radius eller afprøver Pythagoras lov.

 

Flere steder indbyder siddemøbler til fremlæggelser, rammesætninger m.m., og på den måde har underviserne let ved at samle eleverne i umiddelbar nærhed til den aktivitet, der foregår.


Hent app’en til iOS her
Hent app’en til Android her

Læs mere om Europaskolen

 

 

nyhedspil Tilbage til nyhedsoversigt